Megrendelés

Rólunk

A Funtronic Játszópadló már hazánkban is elérhető. Magyarországi forgalmazója a Balázs-Diák Kft, akik már több, mint 28 éve szolgálják az oktatást immáron 28 éve körültekintő munkával, alkalmazkodva az oktatási rendszer állandóan változó igényeihez.

“”Minden, ami a színvonalas oktatáshoz kell!” jelmondatunkhoz igazodva képviseljük a hivatásunkat.  Taneszközök, oktatási anyagok, iskolai felszerelések forgalmazása és szoftverfejlesztés iskolák, óvodák és bölcsődék részére. Hiszünk a folyamatos innovációban, a megújulásban, a frissességben. Mindezt termékpalettánk őszintén tükrözi. Kiemelt irányvonalnak tekintjük a modern oktatási trendeket, azon belül is a robotikát, a digitális kompetenciák fejlesztését. Magyarországon piacvezetőként vagyunk jelen az oktatás, fejlesztés, eszközbeszerzés területén. Szakszerű segítséget nyújtunk pályázatokhoz, ajánlatokhoz,                                                                                                                   közbeszerzésekhez. Ahogy az elmúlt években, most is számíthatnak ránk.”

                                                                             Balázs János, és a Balázs-Diák csapata

Az interaktív padló, vagyis a “Funtronic Játszópadló” a válasz a modern oktatás szükségeire. A “Funtronic Játszópadló” lengyel termék, minősített Funtronic alkalmazottak által készítve, ami megváltoztatja a tanítás módszereit az egész világon, és elismert módszer tanárok, gyermekek és szülők által. A “Funtronic Floor” egy mozgásérzékelő projektor, ami multimédiás játékokat vetít a padlóra vagy asztalra, ami mozgás vezérelt. Az eszköz rendszere nagyon egyszerű és igazán intuitív, éppen ezért használják iskolák, óvodák, napközik. Egyrészről ez egy innovatív oktatási eszköz, másrészről egy intelligens szórakoztató eszköz, melyet a gyermekek használhatnak például szünetekben. Az eszközre telepített alkalmazásoknak köszönhetően a gyerekek megtanulhatják idegen nyelvek alapjait, logikai gondolkodást, matematikát, programozást, földrajzot vagy történelmet, és mindezt barátságos módon, miközben szórakoznak is.

A Funtronic, “Funtronic Játszópadló” gyártója, 2014 alakult és kezdetben egy garázs start-up volt, 3 alkalmazottal. Az Európai Unió anyagi támogatásának köszönhetően a projekt hamarosan virágzó vállalattá vált. Jelenleg a Funtronic főleg európai országokban értékesít, de USA-ban, Arab országokban és Dél-Afrikában is árulja már az eszközeit. A vállalat folyamatosan keres új viszonteladókat és lép be új piacokra. A közeljövő tervei között szerepel terjeszkedni Ausztráliában, Kanadában és Portugáliában.

 

A “Funtronic Játszópadló” elismert eszköz nem csak a tanárok, hanem a technológiai ipar által is. 2018-ban a Funtronic Közép- és Kelet-Európa 10 legígéretesebb start-up-ja között volt felsorolva a Bridge to MassChallenge rangsora alapján. A vállalat elődöntőse volt a 2018-as Global Edech Startup Awards-on. A Funtronic együttműködik nemzetközi közösségekkel oktatáshoz, technológiához, és start-up-hoz kapcsolódóan, emellett a cég csatlakozott a Start Allaince start-up üzleti hálózathoz. A Polish Investment és a Trade Agency-vel való együttműködésnek köszönhetően, 2020-ban a “Funtronic Floor” bemutatásra kerül a Lengyel nemzeti standnál a dubai-i EXPO vásárban.

 

 

Balázs-Diák Kft.
1138 Budapest, Szekszárdi út 12/a.