Megrendelés

Technikai paraméterek 

Mi az a Funtronic Játszópadló?

 

A Funtronic Játszópadló egy innovatív interaktív eszköz, ami az oktatás, rehabilitáció, testnevelés és mozgásos játékok terén nyújt alternatívát. Vidámság és játék közben fejlődnek a motoros képességek, vizuális-mozgás koordináció, érzékelés és reszponzivitás.A Funtronic Játszópadló egy integrált mozgásérzékelős eszköz, ami tartalmaz egy projektort és egy számítógépet. A padlóra kivetített kép virtuális “Funtronic
Játszópadlót” alakít, ahol iskolaelőkészítősök, iskolások átélhetik a kalandokat, kezdve a mozgást ösztönző játékoktól, egészen a kognitív oktatás minden területéig.

A Funtronic Játszópadló alkalmazható bármilyen teremben, világos és sima felületen.  A kivetített kép mérete függ a felszerelt eszköz magasságától.
Ennek a piacon egyedülálló eszköznek nagy előnye a használatának egyszerűsége, távirányítóval működtethető – éppen úgy, mint a háztartásokban található televíziók.

A mozgáséezékelő rendszerek – a Funtronic Játszópadló az egyetlen lengyel eszköz a fajtájában, teljesen megfelel a biztonsági követelményeknek, mivelin nem tartalmaz semmilyen olyan elemet, amelyek veszélyesek lehetnének a gyermekek számára, pl tükrök, lenyelhető apróságok vagy túllógó kábelek.

A technológiai folyamatot az ISO 9001 biztosítja. A Funtronic Játszópadlóra 2 év vagy 4000 munkaóra, garanciát vállalunk, bármelyik jön előbb.

Funtronic Játszópadló tartalmaz:

• A Funtronic Játszópadló eszközt (beleértve a mozgásérzékelő rendszert, rövid távú projektort, Intel PC-t és egy csomag interaktív játékot.)

• Tápkábel

• Mennyezeti akasztót

• Távirányítót elemekkel

• Használati útmutatót jótállási jeggyel

• Telepítési útmutatót

Vannak további kérdései? Olvassa el Gyakori kérdéseket vagy írjon nekünk!

FAQ >

Technikai paraméterek